4 pravila za pretvaranje ljubavi na daljinu na internetu u normalnu vezu

Pretpostavimo da se susrećete s nekim putem interneta i čini se da je ta osoba par tvoga života, ali živi daleko od tebe. Vrijedi li provoditi svoje vrijeme na daljinu odnos s ovom osobom?

Što ako je ta osoba stvarno vaša srodna duša?

Možda ćete se iznenaditi koliko jedna veza može rasti ako radiš na tome. Ako znate i prijavite se

neka jednostavna pravila, vaša veza može ispasti biti jedan od najuspješnijih i sretnijih odnosima koji su ikada postojali. Udaljenost, u kombinaciji s telefonskim pozivima i pisanjem, elektroničkim putem ili običnom poštom, kan njegovati zavidnu intimnost koja proizlazi iz učenje o tuđim kvalitetama, vrijednostima i načina razmišljanja, osjetljivosti, snova i težnje. Ova vrsta intimnosti može učiniti vaš okupljanje mnogo posebnije. I, kao da veze nisu komplicirane dovoljno je imati ih na velikoj udaljenosti izuzetno izazovno. Samo pročitajte sljedeće pravila i pokušajte ih imati na umu i primijeniti ih:

Kvaliteta veze je vjerojatnija povećati ako obje osobe razviju sposobnost da otvoreno dijeliti osjećaje jedno s drugim. Nemoj biti bojite se reći svom partneru što vam je stvarno potrebno i žele od njega ili nje, on ili ona to zaslužuje znati istinu i prosuditi mogu li je dati tebi.

Postavite vezu visokim prioritetom. Izbjegavajte otkazivanje okupljanja ili odgađanje telefonskog poziva.  Budite svakodnevno u kontaktu. Ako su veliki telefonski računi zabrinutost, šaljite e-mail, pisma, kartice pa čak faksove. A kada uspostavite kontakt, nemojte samo tako držite se ljubavnog razgovora, ali obavještavajte jedno drugo o svakodnevnim aspektima vašeg života. Ovuda svatko od vas je svjestan kako drugi razmišlja, osjećaj i razvijanje. Kasnonoćni razgovori i promišljena slova mogu prenijeti mnogo toga što jest dugoročno najvažnije: vaši ciljevi, vrijednosti i snove.

Budite spremni biti fleksibilni. Reci svom partneru o tome koliko razmišljate o njemu ili nju i koliko ga volite i osvojit ćete neke važne bodove. Izrada nedostaješ im više i ispunit ćeš ih stalna želja da te vidim. Ali nemojte biti posesivni. Biti paranoičan i optužujući samo će rasti sumnje, nesigurnost i napetost između vas i ništa od toga neće pomoći razvoju odnosa uspješno.

Ako vaš partner uistinu želi biti s vama, onda ne bi željeli čekati zauvijek da te imaju pored nje ili njega. Sve dok oboje vjerujete jedni druge, obavijestite jedni druge o svojim osobnim živite, ostanite u kontaktu, vaš odnos se može promijeniti u sretnu normalnu vezu. U konačnici, fantastična veza je vaš cilj.

Objavljeno dana