3 razloga zašto će unutarnja igra pomoći vašem ljubavnom životu

Jeste li ikada imali veliki uspjeh na jednom mjestu, možda kućne zabave, ali niste uspjeli sa ženama koje ste upoznali na drugim mjestima, kao što su možda Klubovi?

Često vam je lakše biti cool i društveni na jednom mjestu nego na drugom. Ovo je vaša `zona udobnosti`. Znate što reći, kako to reći i tko to također kaže. Ali izvan te zone, ti si tost! To je zato što često koristimo određene vanjske tehnike i društvene vještine koje se zapravo ne primjenjuju na svako mjesto u kojem bismo se mogli naći. su među elitnim muškarcima, onda sve te tjeskobe i problemi nestaju.

Kako? Jer vaša snaga i odlučnost tjera druge ljude da mijenjaju SVOJ način ponašanja kako bi odgovarao vašem. Kad bi Bill Clinton ušao na bijesni rock koncert ili hip hop koncert, ovaj bi jedan čovjek imao sve u potpuno drugačijem raspoloženju, svi bi molili da umire SVOJ način interakcije. Narod se klanja TEBI.

Unutarnja igra pozitivno utječe na govor vašeg tijela

  • * Pedeset pet posto komunikacijskih signala koje šaljemo rezultat je toga kako nas drugi vide
  • * Trideset osam posto proizlazi iz načina na koji nas čuju
  • * Sedam posto dolazi iz naših riječi

Čvrsta unutarnja igra omogućuje preciznu komunikaciju govora vašeg tijela. To se zove ‘kongruencija’, kada se vaše riječi podudaraju s vašim stavom i govorom tijela. Ako ženi kažeš stvari Supermana, ali se iznutra osjećaš kao Clark Kent, ona ĆE to znati, a ti s njom nigdje nećeš stići.

Unutarnja igra poboljšava svaki aspekt vašeg života, čineći vas privlačnijim

Najbolje sam sačuvao za kraj. Razvoj unutarnje igre ne mora biti ograničen na samopouzdanje i postavku uvjerenja kod žena. Može se odnositi na svakoga, i na život općenito. Možete preispitati prijašnje ideje, kao da nikada nećete moći ući na dobar fakultet, ili nikada nećete postići dobar XYZ i tada će vam vaša podsvijest početi pomagati da se promijenite kako bi se ove stvari mogle dogoditi. Ono što je najbolje je da će vas biti uspješan u životu (i pritom ne mislim na bogatstvo) učiniti dvostruko privlačnim ženama, a to će vam još više podići samopouzdanje. To je ciklično.

Neučenje ispravnih tehnika Unutarnje igre također može dovesti do MNOGO frustracija I neugodnosti korištenjem taktika zavođenja koje se čine neskladnim. Bez Unutarnje igre, nikakva količina “negiranja” ili “dobra smiješnog” neće vam omogućiti trajni uspjeh sa ženama.

Objavljeno dana