Molim te, pomozi mi da vratim ljubav svog života

Često primam e-poruke u kojima me pitaju kako koristiti Zakon privlačnosti da privučem određenu osobu – obično u romantične svrhe. Jedna žena, u 40-ima, napisala mi je ovaj tjedan i dala mi dopuštenje da s vama podijelim dio naše korespondencije. Možda ćete vi (ili netko koga poznajete) prepoznati ovdje izražene osjećaje:

“Molim vas, možete li mi pomoći da shvatim kako da vratim ljubav svog života. Izlazili smo samo kratko, ali znam da je on taj. Bio je jako povrijeđen i nije želio završiti stvari sa mnom, ali osjećao je da morao jer se bojao da će opet biti povrijeđen. Bio je to vrlo emotivan završetak za oboje.

Toliko ga volim da sam ga pustila i poštujem ga pa sam se klonila da mu dam vremena i prostora. Razdvojeni smo tri mjeseca. U svom srcu znam da nam je suđeno da budemo zajedno, ali iako sam bila tako tužna i u očaju, ipak sam osjećala ljubav i dobrotu prema njemu i moje su misli uvijek bile pune nade. I u mojoj čežnji i molitvi dogodilo se nekoliko ‘koincidencija’.

Nedugo nakon što smo se razišli, počela sam pretraživati web za bilo što što bi mi moglo dati savjet o ponovnom osvajanju muškarca kojeg volim i otkrila Zakon privlačnosti. . .Možeš li mi pomoći?”

Ponekad će mi muškarac napisati na sličan način: “Zaljubljen sam u ovu divnu (ili lijepu) ženu. Znam da je ona prava za mene. Često su nam se križali putevi. Kako da je natjeram da me primijeti (ili izaći sa mnom)?”

U prvom dijelu ove dvodijelne serije pogledat ćemo zašto NISTE u vezi s “ljubavlju svojih snova”. U drugom dijelu pogledat ćemo što učiniti kada se naizgled “savršeno partnerstvo” raspadne. Nadam se da ćete dok čitate oboje shvatiti kako Zakon privlačnosti donosi pravog gospodina/gospođu. Pravo na svoj način – jer će uspjeti!

Prvi dio: “Zašto NISAM u vezi s ljubavlju svog života? Što se ovdje događa? Djeluje li Zakon privlačnosti?” Naravno da je!

Zakon privlačenja uvijek vam vraća vašu vibraciju. Zapamtiti:

Možete znati što vibrirate promatrajući što JEST

pojavljuje se u vašem životu.

Kada mislite da ste zaljubljeni u nekoga – i sigurni ste da je on “onaj”, ali se čini da ga ne možete uvjeriti ili privući, onda on NISU “onaj”. Da jesu, već biste bili u vezi s njima – prirodnom, međusobnom, skladnom odnosu kojem ste oboje jednako težili.

Ovdje su stvarno u igri dva scenarija:

Zaljubljeni ste u ideju da je ta osoba zaljubljena u vas. To što bi netko s ovim fizičkim osobinama, karakternim osobinama ili uspjesima u životu mogao poželjeti biti s vama je uzbudljiva ideja.

Ono što se često događa je da upoznate nekoga tko ima pet (ili deset) karakteristika koje tražite u svom idealnom partneru i pretpostavite da je on ili ona vaš “idealni partner”. Mislite: “To je to! Našao sam ‘onog’ za sebe do kraja života.” Međutim, privlačnost se jednostavno ne čini obostrana i ne razumijete zašto. Nije li vam ih donio Zakon privlačenja? Pa, pravo je pitanje traže li nekoga poput tebe? Jeste li vibracijski par za ovu osobu?

Zapamtite da osoba koju gledate može izgledati kao da ima kvalitete koje želite. Ispod vanjske odjeće ljepote i uspjeha može se nalaziti osoba s potpuno drugačijim ciljevima, uvjerenjima i temeljnim vrijednostima od vaših. Čak i ako ste vrlo slični, što on ili ona traže? Uloga njihovog idealnog partnera može biti vrlo različita od one koju biste uistinu željeli igrati.

Drugi scenarij ide ovako:

Zaljubljeni ste u ideju da vam se “dopusti” voljeti ovu osobu. Vidjevši njihov potencijal i potrebe, također možete vidjeti koliko biste joj mogli biti “od pomoći” kao bračni drug. Potraga za ljubavlju s ovim motivom posebno je opasna jer je, nažalost, često tamo jednostavno nesigurna osoba koja iscrpljuje život, nadajući se da će pronaći nekoga tko će svom životu dati smisao i svrhu. (Nije zdrava misao.) Žrtve privlače nekoga tko ih može ponovno učiniti žrtvom. Siromašni privlače nekoga tko im može omogućiti da nastave u svom siromaštvu. Zakon privlačnosti se ne zavarava, niti se njime može manipulirati riječima i izrazima želja koje nisu u skladu s istinom.

Ali vidite toliko ljudi oko sebe sretnih i zaljubljenih, zašto vam to ne dođe?

Evo kako zakon privlačenja funkcionira i kako ga možete učiniti da radi za vas:

Kako biste privukli “idealnog partnera” – nekoga tko je u vibracijskom skladu s onim što jeste – morate biti ono što tražite.

Tražite li nekoga tko je ljubazan? Morate biti ljubazni. Želite li nekoga dobrog izgleda? Mora da ti je stalo do toga kako izgledaš. Želite li nekoga tko će vam se obvezati? Zapitajte se: “Držim li obveze?” Želite li nekoga tko je uspješan? Zapitajte se: “Vibriram li uspjeh?”

Zapamtite, Zakon privlačenja vam donosi upravo ono što vibrirate. Ako želite nešto drugačije u svom životu, morate promijeniti sebe – svoju vibraciju. To je unutarnji posao i možete promijeniti samo sebe – ne možete promijeniti tuđu vibraciju.

Drugi scenarij sam nazvao posebno opasnim upravo iz ovog razloga – ne možete promijeniti nekoga drugoga, a dok pokušavate to učiniti, prestajete se koncentrirati na sebe, odugovlačeći svaku promjenu i rast koji bi se mogli dogoditi u vama.

MOŽETE privući svog idealnog partnera. U zdravoj vezi MOŽETE pronaći radost. Samo počni od sebe.

Kada to učinite, najsavršeniji odnosi se događaju na savršeno prirodan način.

Zašto? Jer vaš zdrav odnos sa samim sobom odražava se u vašem zdravom odnosu s tom značajnom osobom.

Objavljeno dana